Entreparti med draghandtag
Snyggt entreparti i teak

entrépartier

ENTRÉPARTIER FÖR ETT VARMT VÄLKOMNANDE. Genom århundradena har man byggt massiva trädörrar och entréer i trä enligt samma principer – tills åttiotalet kom med limmade sandwichkonstruktioner med pressade skivmaterial och plåt. Som alla andra lärde vi oss det nya, men vi slutade aldrig helt att bygga våra entrépartier och ytterdörrar på traditionellt vis. När nya dörrhantverkare nu börjar i företaget lär de sig av de äldre. På så vis förs traditionen och kunskapen vidare till nästa generation dörrbyggare. Det gör att vi nu har nästan 80 års erfarenhet av att bygga massiva entrépartier.

ENTRÉPARTIER - VILLA

YTTERDÖRRAR MED SIDOLJUS. Våra ytterdörrar med sidoljus är byggda i en enhet. En montering, snyggt och enkelt. Välj en passande ytterdörr till ditt hus och vi bygger ett sidoljus till dig efter dina mått, i samma enhet som ytterdörren.

Villadörr med ytterdörr i teak med sidoljus
Entreparti

ENTRÉPARTIER - FLEROSTADSHUS & KONTOR

ENTRÉPARTIER I TRÄ. MÅTTBESTÄLLDA I BOVALLSTRAND. Letar du efter en unik, välkomnande entré för ditt hem, kontor eller fastighet? Vi på Bovalls Dörrbyggeri erbjuder ett stort sortiment av entrédörrar och entrépartier i många olika träslag och utföranden. 

VÅRA MEST POPULÄRA ENTRÉPARTIER

TRÄ, HOPP OCH KÄRLEK I ALLT VI GÖR.

Våra Entrépartier är byggda med respekt för råvaran. Träets struktur innehåller unika avtryck från naturen och varje trästycke, panel, karm, tröskel och list är som små stycken konst i sig.

Kvalitetsdörrar från Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdörrar, innerdörrar och träfönster i certifierade material med stor kärlek till trä. Trä som ett unikt naturligt och levande material och hopp om en hållbar produktion för både människor och miljö. Trä, hopp och kärlek, helt enkelt!

X